Ремонт на покривна система на апартаменти

По-голямата част от системите за плоски покриви се намират в търговски сгради, както и най-вероятно са създадени от професионални бизнес покриви с опит в покриването на плоски покриви; въпреки това със сигурност ще намерите някои домове с този вид вноска. За съжаление, по-голямата част от тези инсталации са извършени от доставчици на услуги с малко или никакъв опит в боравенето с този вид покриви и също така в крайна сметка се нуждаят от ремонт отдавна, достигайки минималната продължителност на живота на материалите.

Материали

Този вид покривен материал всъщност е променил по-ранния дизайн на плоско покривно покритие, което е било съставено от основен лист и множество слоеве от наистина филцова хартия и топъл асфалт или въглищен катран. Този тип покрив на ниво се нарича BUR (изградено покривно покритие).

Намиране на професионалист

Ако прецените, че фиксирането на нивото на покрива ви не струва разходите и възнамерявате да промените покрива, уверете се, че сте намерили професионален покрив с опит в настройката на плоски покриви. Вземете реферали и ги проверете, преди да разрешите споразумение. Може да ви е предизвикателство да намерите квалифициран професионалист по покривни покрития, който да постави равно покритие на къща. Можете да бъдете професионален изпълнител на асфалтови керемиди и да не знаете точно как да поставите на равен гумен покрив. Много професионалисти ограничават своите проекти до индустриални инсталации, но ако отделите време и продължите да търсите, можете да ги откриете.

Коя система е най-добра?

Има такива, които все още декларират EPDM еднослойни мембранни слоеве - най-разпространената система в Съединените щати, както и избраният продукт за пазара на покриви с нисък наклон от над 40 години - все още е идеалната система за използване. Със сигурност ще намерите доставчици на покривни услуги, които енергично защитават тяхната предпочитана система. Вашият идеален залог е да откриете доставчик на услуги за покривни покрития във вашето местоположение с дълга история на обслужване, както и да проверите неговите препоръки.

Ако искате да научите повече за ремонт на покриви, посетете тази страница.

Направи си сам Ремонт на покривни покрития на апартаменти

Ако имате EPDM мембранен слой и освен това изглежда, че може да бъде поправен, все още сте изправени пред различни опции. Има черно каучуково лепило или мигащ продукт Peel-and-stick с гумен водач, който покрива ставите на мембранния слой, където се получават повечето течове.

Всяка от тези техники дава ограничено удължаване на живота на покривното покритие. Не забравяйте, че тези материали за ремонтни работи обикновено не могат да бъдат намерени в малки количества, така че освен ако не можете да намерите изпълнител на покриви, който да ви предложи просто необходимото количество, може да приключите с харченето на много пари за материали.

Нека професионалистите да го проверят

Трябва непрекъснато да подлагате опитен професионален покрив да преглежда покривното ви покритие, преди да се опитате сами да извършите ремонтните дейности. Често опитен изпълнител може да види щети, които собственикът на къщата не може да види. В зависимост от вашата ситуация, те може да успеят да поправят това, което бихте платили в цените на продуктите, като го направите сами.

Този вид покривен материал е заменил по-ранния дизайн на плосък покрив, съставен от основен лист, както и множество слоеве хартия от филц, както и горещ асфалт или въглищен катран. Този вид плосък покрив се нарича BUR (конструиран покрив). Ако решите, че фиксирането на вашия плосък покрив не си струва цената, както и искате да бъде заменена покривната система, не забравяйте да намерите доставчик на покривни услуги с опит в монтажа на нивелирни покриви. Може да откриете, че е трудно да намерите квалифициран изпълнител, който със сигурност ще монтира равен покрив на резиденция. Трябва непрекъснато да имате опитен изпълнител на покриви, който да изследва вашата покривна система, преди да се опитате сами да извършите ремонтните дейности.

Comments

Popular posts from this blog

Водещи 5 най-лоши грешки за почистване на фирмени показания

Намиране на подходящия гледач за вас и членовете на вашето семейство