Намиране на подходящия гледач за вас и членовете на вашето семейство

Търсенето на способна домашна помощница, която може да се превърне в добре дошъл и работещ компонент на членовете на вашето семейство, може да изглежда като предизвикателна работа, но има няколко стратегии, които могат да улеснят много процеса. Трябва да избирате между да работите с фирма и да плащате по-големите разходи или да търсите сами. Тъй като вашият близък приятел често може също да даде справка за споменатия индивид, от уста на уста винаги е полезно. Услугите за почистване на контролния списък на Yellow Pages, както правят в интернет сайтовете. Можете също така да опитате с обявите, както в регионалните документи, така и онлайн. В местния университет може да има обучаващи, които се опитват да намерят работа на непълно работно време, която със сигурност ще отговаря на вашите изисквания, както и на рутината.

След като имате име, телефонната среща със сигурност ще ви помогне да решите дали този човек си струва да се търси. Точно сега организирайте посещение в къщата си, както и се подгответе сами за сериозна, задълбочена среща. Като се има предвид, че заблудите са най-подходящи да се случват при пропуски при взаимодействие, е необходимо да бъдете наистина изчерпателни относно вашите предположения. Може да искате да разработите резюме на задача, която можете да използвате като инструмент по време на процедурата на срещата. Тя трябва да се състои от графика, определени отговорности, правила и разпоредби, както и стандарти, и очевидно, заплата и също обезщетения. Разходка из дома ви, а също и обсъждане на вашите предположения ще работи. Запазете си бележник, за да премахнете решението на вашите въпроси, за да помогнете на паметта си и да се избегнете по-нататъшно объркване или неразбиране.

За повече информация относно домоуправител, моля, посетете тази връзка.

Поради факта, че със сигурност ще осигурите онлайн непознат достъп до вашето семейство, а също и до дома ви, е от решаващо значение да бъдете подробни при проверката на референциите. Служител, който не желае да споделя подробности, със сигурност е червен флаг, след като заяви, че интервюто не трябва да се чувства като инквизиция. Бъдете уважителни, както и приятни, или може да изгоните евентуален страхотен пазач обратно от входната врата.

Когато проследявате препоръките, задайте жизненоважния въпрос: „Бихте ли наели той или тя, за да ви бъде от полза още веднъж?“ Можете да откриете томове от тази основна малка грижа, както и въпреки че много хора не биха искали да говорят неблагоприятно по отношение на бивша прислужница, те често със сигурност ще се обърнат към това искрено. Последващи действия „Защо“ или „Защо не“ трябва да ви дадат по-добри подробности.

След като задълженията и разходите са действително договорени, всичко трябва да бъде съставено в ясно и лесно разбираемо споразумение. Включете конкретни данни като установени дни и часове, празници, подробен списък на очакваните услуги, ден за оценка на ефективността, който доставя почистващите продукти, както и набора за плащане. Когато вие и вашият нов чистач на къщи подпишете това споразумение, всеки от вас трябва да запази копие за бъдещи справки.

Защо човек започва компания за почистване на къщи? Определено това може да е заради любовта към почистването, както и да даде на потребителите онова забележително усещане, че само идването на жилище в красиво почистена къща може да породи, но най-вероятно е допълнително да спечели печалба.

Ако компаниите просто се погрижат да покрият разходите си, е малко вероятно те да останат в бизнеса много дълго. Първоначалната стъпка към печелене на печалба, а също и в резултат на успеха на бизнес за почистване на къщи, е да се определи колко наистина ви връща да предоставяте услугата на потребителите.

Търсенето на квалифицирана икономка, която може да дойде като добре дошъл, както и работещ компонент на вашето домакинство, може да изглежда като трудна работа, но има редица подходи, които могат да улеснят много процеса. Домашна прислужница, която не желае да споделя информация, определено е червен флаг, след като заяви, че срещата наистина не трябва да се чувства като инквизиция. Бъдете приятни и внимателни, или може да изкарате потенциално фантастичен почистващ препарат от къщата от входната врата.

Можете да откриете количества по този лесен малък въпрос, а също така, докато няколко лица биха се колебали да говорят неблагоприятно по отношение на бивша прислужница, те почти непременно ще отговорят честно на това. Когато вие, както и чисто новият ви служебен индикатор посочите този договор, всеки от вас трябва да запази дубликат за бъдещи справки.

Comments

Popular posts from this blog

Водещи 5 най-лоши грешки за почистване на фирмени показания

Ремонт на покривна система на апартаменти